skovtur

Lørdag formiddag holdt vi skovtur i svigerforældrenes hyggelige have. Lily skulle sove hos farmor og farfar, da vi skulle holde loppemarked søndag.

have

Derefter tog Christoffer og jeg til fødselsdag hos vores dejlige niece, Lia, der fyldte syv år, inden vi tog hjem og pakkede videre til loppemarked.

gentofte-loppemarked

Loppemarked i regnvejr er altså ikke det fedeste, men heldigvis havde vi lånt en pavillon af Christoffers forældre og den reddede virkelig dagen. Vi fik næsten udsolgt – så dejligt at få ryddet op, ryddet ud og at andre kunne få glæde af vores gamle skatte. :) Det var også super hyggeligt at hilse på flere af jer.

kaninunge

Lily var meget stolt, da hun for første gang fik lov at holde en kaninunge hos farmor og farfar. De bor i et ganske almindeligt villakvarter, men har både kaniner, høns og bistader i haven. Det er næsten som at komme på landet. :)

vugge

Vi fik også sat lillebrors vugge op i stuen. Så hyggeligt at gå og kigge på den – det hele bliver pludselig så virkeligt. <3