Lørdag morgen, natskjorte, sutsko og nybagte boller. Aah, weekend. ♥

hule

Det er næsten blevet en fast tradition, at vi bygger hule i weekenden. :)

the-union-kitchen

Søndag startede jeg dagen med baby shower på The Union Kitchen sammen med en masse søde damer. Deres vegetarbrunch kan varmt anbefales.

gravide-veninder

Vi holdt det for min gode veninde, Louise, som har termin kun fem uger efter mig. Vi mødtes i mødregruppe for snart to år siden, så vi har jævnaldrende døtre, Lily og Lilly. Nu følges vi sørme ad igen – jeg føler mig simpelthen så heldig, at vi skal opleve næste kapitel sammen også. Det bliver stort.

isoteket

Is med mine to på yndlingsstedet, Isoteket. Hvis I kommer forbi i løbet af sommeren, må I klart stikke hovedet forbi – de laver de bedste, hjemmelavede, økologiske is.

vegetarisk-hotdog

Søndag aften havde jeg ustyrlig meget lyst til hotdogs, så for første gang nogensinde lavede vi vegetariske hottere. Pølserne fra Anamma kan varmt anbefales, hvis man vil undgå kød. De smager virkelig godt. Vi toppede med syltede agurker, ketchup, ristede løg og så havde vi stegt nogle svampe på panden, som vi miksede med friske krydderurter og lidt soyayoghurt. Haps!

vegetar-poelser

Jeg håber også, at jeres weekend har været skøn. ♥