anine-bing-dress

I fredags var jeg forbi butikken, Berg, på Østerbrogade, hvor denne fine gule sag hang i vinduet. Jeg havde et gavekort dertil fra en kjole, jeg byttede forrige jul og denne måtte straks med hjem i stedet for. Den er af mærket Anine Bing, hvis I er nysgerrige. :) Så fin og sommerlig og så har den en virkelig smuk dyb ryg.

frokost

Lørdagens frokost – højtbelagte rugbrødsmadder med plantepålæg, italiensk salat (jeg har altid haft en svaghed for det, haha), avocado, kartofler og ristede løg. Haps!

a-table-story

Lørdag aften var jeg inviteret til 30-års fødselsdag hos Cathrine. Hun havde dækket fint op på deres tagterrasse og det var bare sådan en hyggelig aften med en masse søde damer.

gul-kjole-anine-bingfest

Jeg indviede den nye gule kjole med et glas matchende lemonade, haha… :)

kjole-bryllupsgaest

De her damer. ♡ Min søde og super seje agent, Christina, og den dejlige fødselar, Cathrine.

solopgang

Den smukkeste solopgang søndag morgen. Der er da én god ting ved at skulle tisse flere gange om natten, haha…

bakke

Søndag formiddag kom min mor spontant forbi med kanelsnurrer. Jeg havde lige bagt boller, så vi pakkede en bakke og lavede picnic i stuen. :)

weekend

Da min mor var gået hjem, gik vi en tur i Fælledparken. Selvom jeg føler, at jeg vralter lidt efterhånden, forsøgte jeg ihærdigt at gå i et raskt tempo, så lillebror måske skulle få lyst til at komme ud, haha…

trafiklegepladsen

De her to. ♥ Synes Lily ligner den sødeste lille Paddington med den hat dér. :)

vugge

Jeg fik også lagt nyt sengetøj på lillebrors dyne. Jeg synes, det er så sødt til både piger og drenge dette Liberty stof. Jeg har købt det gennem RebeccaP, som jeg faldt over på Instagram, hvis I er nysgerrige… :) Uroen er i øvrigt fra Konges Sløjd.