foedselsdag-to-aarfoedselsdagstogloebecykelnyfoedtto-aars-foedselsdagmorgenbord-foedselsdag

I går havde Lily fødselsdag og blev to år. Tænk, at der allerede er gået to år… Hun er efterhånden slet ikke så lille længere – specielt ikke når man sidder med en nyfødt i armene. Det er simpelthen den sjoveste alder. Hun siger så mange søde ting, er eftertænksom og enormt kærlig. Min søde lille store pige. Vi fejrede det med morgenbord, fødselsdagssang og gaver. Som I måske har set på Instagram, gav vi hende en løbecykel og selvom hun ikke helt kan nå jorden endnu, var det en stor succes. :) Senere på dagen kom min mor forbi og så tog vi allesammen ned i vuggestuen og delte bamseboller ud. Sådan en hyggelig dag – helt stille og rolig. Det føltes simpelthen så vildt, stort og dejligt, at have to børn med til fødselsdagsmorgenbord. ♥