kjoler-bryllup

Reklame links: 1. Mango/HER, 2. Mango/HER, 3. Na-kd/HER, 4. Asos/HER, 5. Asos/HER, 6. Asos/HER, 7. Gina Tricot/HER, 8. By Malina/HER, 9. & Other Stories/HER, 10. H&M/HER, 11. Vila/HER, 12. H&M/HER, 13. Ba&sh/HER, 14. Na-kd/HER, 15. H&M/HER, 16. Na-kd/HER, 17. Asos/HER, 18. Asos/HER

Jeg har foreberedt nogle indlæg, inden jeg fødte og her kommer det første i rækken… :) I er garanteret mange, der har et par bryllupper eller tre i kalenderen denne sommer. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele lidt inspiration til bud på fine kjoler, som er oplagte som bryllupsgæst. Der er så mange regler – kjolen må ikke være for kort, ej heller for opsigtsvækkende og de fleste frabeder sig også, at gæsterne kommer i hvid og sort. Det er altid en god idé, at forhøre sig hos bruden, hvis man er i tvivl om sit kjolevalg. Personligt ønskede jeg, at mine gæster var sommerligt klædt og ikke kom i sort (og kridhvid blondekjole, selvfølgelig), men ellers var der fuldstændig frit spil. Om kjolen havde hvid baggrund med blomster, om den var kort eller pangfarvet, det var jeg faktisk fuldstændig ligeglad med. Bare den var sommerlig og folk følte sig godt tilpas. Vi havde kun ét bryllup i kalenderen i år og som højgravid, var jeg hoppet i DENNE fra Other Stories. Hvis jeg skulle til flere i år, kunne jeg godt finde på at bestille DENNE fra Mango, DENNE, DENNE eller DENNE fra Asos. Har I en favorit?