baby

I dag er vores lille dreng ni dage gammel. Den første uge fløj nærmest bare afsted og jeg har taget en lille pause fra både blog og Instagram og fokuseret på min lille familie. Men hvordan er den første tid så gået? Alt i alt er han en enormt fredelig og nem lille fyr. Han sover nærmest hele døgnet – endda mere end Lily gjorde, selvom jeg ikke troede, at det var muligt. Jeg er nødt til at vække ham om natten for at give ham mad, for ellers sover han mere eller mindre igennem.

Det første døgn med ham var ellers lidt noget andet. Han græd en hel del og man kunne nærmest ikke flytte ham fem centimeter, før han blev ked af det, men dagen efter, tog han sig en virkelig lang lur og da han vågende igen, havde han ligesom fået et helt andet og meget mildere humør og har haft det lige siden. Jeg tror bare, at han lige skulle vænne sig til at være ude i den virkelige verden. At blive født er hårdt for sådan nogle små størrelser.

Amningen går også overraskende godt. Det er noget nemmere her anden gang, må jeg sige. Det gør slet ikke lige så ondt og mælken løb også meget hurtigere til. Jeg synes, det var ret grænseoverskridende at amme ude blandt andre mennesker første gang, men her anden gang kan jeg mærke, at jeg slapper langt mere af i det. Både fordi jeg har gjort det før, men jeg har også bedre taget på det denne gang og har fundet nogle teknikker, så jeg kan undgå at flashe hele mælkebaren, når han er sulten, haha…

Det er vildt og dejligt pludselig at være fire, men det er også helt klart denne del, der er den største udfordring. Det må jeg fortælle mere om i et andet indlæg, for jeg må hellere slutte for nu og samle lillebror op fra babynesten ved siden af mig… Han er ved at være vågen igen. :)