Nøj, hvor er der sket meget det seneste år… <3 Så mange dejlige minder at have i bagagen. Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at kigge tilbage på samme måned sidste år og se, hvad måneden egentlig bød på. Juni – den første sommermåned af 2018. Lad os starte fra en ende af. :)

koneklubben

Jeg var til event hos søde Ems med resten af Koneklubben :)

foerste-skridt

Nogen fik sine første rigtige sko <3

bowls

Vi var en tur i Malmø og fandt en hyggelig lille café

confetticph

Jeg var til mexikansk gen-bryllup med Confetti hos sødeste MM

foedselsdag-i-have

Var til svigermors fødselsdag i deres hyggelige have.

influenter

Var til photoshoot med mine Confetti-piger <3

family

Fejrede musens 1-års fødselsdag <3

soester

Og derefter min søsters fødselsdag… Lily er født dagen før. <3

4l3a5210

Boede i denne kjole hele juni. :)