baby

I dag var min første dag alene på “barsel”. Når jeg sætter det i citationstegn, er det fordi, at jeg faktisk ikke som sådan har barsel. Ihvertfald ikke på papiret – Christoffer tager nemlig alle 32 uger, som vi ellers har til deling, men først fra start december. Det er temmelig kompliceret som selvstændig og jeg har heller ikke lyst til at lukke ned det næste års tid. Bloggen, Instagram og Youtube er ikke kun mit arbejde – det er først og fremmest min hobby. Selvfølgelig skærer jeg ned på nogle ting den første tid og jeg har også planlagt fremad, så jeg kan holde lidt fri, men indtil Christoffers barsel starter om et lille halvt års tid, er lillebror og jeg alene hjemme. :)

Christoffers første fjorten barselsdage ophørte i går, så i dag var min første morgen alene med to børn. For at sige det lige ud… – Det var en udfordrende morgen! Den startede ellers fint ud med hygge og vi var oppe i god tid for at nå det hele, inden Lily skulle i vuggestue. Hun har simpelthen taget det SÅ flot at blive storesøster, men i morges flød bægeret vist bare over. For at gøre en lang historie kort – havregrød ud over det hele, jeg måtte bære to børn ned fra tredje sal på én gang, flitsbue i klapvognen og to grædende børn, da jeg afleverede i vuggestue 2,5 timer senere – den ene hang på mig i vikle og den anden klamrede sig fast udenpå. Det var så svært at gå fra Lily. Jeg har aldrig hørt hende græde så meget ved en aflevering før. Av mit hjerte. Jeg havde bare lyst til at tage hende med hjem igen. Det var lige før, at jeg selv begyndte at tude på vej ud af døren derfra. Man forstår det jo godt… Det er da også svært at forstå, hvorfor lillebror må komme med hjem igen og hun skal blive i vuggestuen, som hun ellers er super glad for – den bedste vuggestue med de sødeste pædagoger.

Det er fantastisk, at være blevet mor til to. Vi er simpelthen så taknemmelige og glade – alt i alt går det virkelig godt, vi hygger os og vores lille dreng er bare så sød og nem. Vi skal bare lige lære, hvordan man gør det hele med de afleveringer om morgenen, så det bliver en rar oplevelse for alle. Heldigvis har Christoffer ferie fra på fredag, så vi er kun alene fire dage endnu, før vi har tre uger sammen igen allesammen. Det glæder jeg mig til! Det er nogle helt nye udfordringer denne gang, kan man vist roligt sige. :)