skovturpicnicsolnedgangProcessed with VSCO with e1 presetpandekagerpush-present

Vi har jo som sagt brugt den sidste uge i Nordsjælland hos Christoffers forældre. Forleden aften da vi havde spist aftensmad ude i deres have, gik Christoffer ind for at lave pandekager til dessert. Jeg fulgte trop en halv times tid senere og blev mødt af den fineste skovturskurv… “Vi skal ikke spise pandekager med de andre” sagde han. Han havde arrangeret, at farmor og farfar passede Lily, så vi kunne være lidt alene. Vi gik ned på engen med den hyggelige kurv fyldt med pandekager og the samt et tæppe.

Lillebror er midt i et tigerspring og det fik vi også at mærke, lige som vi havde sat os til rette med pandekager og hele molevitten, haha… Han græd og græd og Christoffer og jeg måtte skiftevis vade rundt i det høje græs, gynge og vugge og først da jeg fik sat ham op i strækviklen, faldt han til ro. Selvom det ser noget så hyggeligt ud, brugte vi altså halvdelen af tiden på en skrigende baby, haha… Men da han endelig sov, kunne vi spise vores lækre (kolde) pandekager og mens vi sad dér, hev Christoffer pludselig et kort op af kurven.

Da jeg havde født Lily, fik jeg den fineste hvidguldsring, som han selv havde designet hos min veninde Linette, som også er guldsmed – se den HER. Den har en lyserød turmalin for Lily og to diamanter for ham og jeg. Det er en af de fineste gaver, jeg nogensinde har fået. I kortet stod der, at der vil blive sat endnu en diamant i, som kommer til at symbolisere vores lille dreng. Åh, altså… Han er nu altså ret romantisk, ham jeg har giftet mig med. ;) Sådan en sød og betydningsfuld gave. For at være ærlig, regnede jeg ikke med, at jeg ville få en barselsgave denne gang. Jeg troede egentlig, at Christoffer havde glemt det, haha… Sådan en dejlig overraskelse. <3 Jeg skal nok vise den, når den engang er færdig. :)