Den seneste uge er som sagt blevet tilbragt hos svigerforældrene, men vi var også lidt uden for matriklen. Vi nåede blandt andet på stranden et par gange, spiste is på havnen og ikke mindst ud og kigge på både hus og byggegrunde. Vi begynder at blive lidt desperate for at finde noget nyt at bo i og overvejer også stærkt muligheden for at bygge selv. Derfor har vi faktisk været til møde med et byggefirma i sidste uge og skal mødes med et andet igen i næste uge… Det virker både spændende og nervepirrende på samme tid at kaste sig ud i sådan et stort projekt. Vi skal lige finde ud af, om vi har overskud (og råd) til sådan et husbyggeri. :) Her er lidt billeder fra den seneste uge taget spontant gennem min telefon.

far-datter

De her to var ret ligeglade med, at vandet føltes iskoldt, haha…

aiayu

Jeg måtte nøjes med at kigge på. Når man har født, tilrådes det nemlig, at man ikke bader i havet otte uger efter fødslen… Det er det eneste “minus” ved at få sommerbørn, haha…

new-born

Tyksakken her så på fra strandkanten i storesøsters klapvogn. Han vejer 5,4 kilo nu og tager i øjeblikket dobbelt så meget på, som han egentlig behøver. Hvor mon det ender, haha… :)

morgenmad

Morgenmaden har set sådan her ud hver dag den seneste uge, mums…

haandvaerkertilbud

Det ene hus vi kiggede på var et totalt håndværkertilbud. Plantegningen passede dog ikke rigtig til vores behov og kunne ikke sådan lige laves om… Det havde ellers nogen sjove detaljer – se bare hundehåndtaget her. :)

trilleboer

Lily har været med i haven hver eneste dag. Hun gik fra at være bange for tissemyrer (“Lily heeelt bange”, som hun selv sagde, haha…) til at synes, at både edderkopper, biller og bænkebidere faktisk var spændende. ;) Min lille københavnerpige.