bloggerwrap-dressperlehalskaedegul-kjolesommerkjolestrandtaske

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

Kkjole/Asos HER, taske/Tine K Home (lignende fra Na-kd HER), sko/Mango HER, perlehalskæde/Stine A HER, guldhalskæder/Jane Kønig HER

Så er vi hjemme igen i Købehavn. Det har været nogle dejlige dage nordpå og det har været så skønt at få lidt frisk luft og græs under tæerne. :) For at det ikke skal være lyv, tager vi faktisk derop igen sidst på ugen og bliver der nogle dage sammen med Christoffers lillebror, hans kæreste og deres lille datter. Det glæder jeg mig til. :)

Her er et par billeder fra forleden, hvor jeg var hoppet i en ny fin kjole. Det er altså ret praktisk med de slå-om kjoler, når man ammer. :) Jeg synes simpelthen, den er så fin denne gule sag – elsker formen og længden og ikke mindst de små prikker, der er i stoffet. Jeg følte mig helt som Belle fra “Skønheden og Udyret”, haha… Hvis I overvejer at bestille den, så synes jeg, at den er lige det mindste i størrelsen.