toteme-kjolehvid-sommerkjolestraahathm-dresshvid-kjolemarkflattered

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS
Kjole/H&M HER, sandaler/Flattered HER (modtaget i gave), taske/Aliexpress HER

I går tog vi en tur nordpå, hvor vi tilbragte det meste af dagen hos min mor. Planen var, at jeg skulle nå en masse arbejde, men jeg var simpelthen så træt, at jeg stort set ikke nåede noget og lillebror krævede konstant min opmærksomhed… Derfor er Christoffer netop gået ud og trille en tur med børnene og jeg er alene hjemme for første gang, siden vores lille dreng kom til verden. Spøjs følelse. Så nu skal der arbejdes igennem – min email indbakke er ved at flyde over og derudover har jeg nogle kommende samarbejder, jeg skal forberede noget materiale til. Det ene er et designsamarbejde og jeg glæder mig sådan til at fortælle jer mere.

Jeg var hoppet i en ny yndlingskjole i går. Den er fra H&M, men ligner nærmere noget fra Totême – den koster bare en tiendedel af prisen. :) Skoene er også nye og nogle jeg har modtaget i gave. Jeg synes, de er utrolig fine og så er de tilmed super behagelige at have på. Lily så simpelthen så nuttet ud i sin lille kjole i går, at jeg ikke kunne dy mig for at tage et par billeder af hende. Hendes hvide kjole og hat er i øvrigt fra Zara, hvis I skulle spørge fra nogen. :)