REKLAME for Andreas OdbjergHello CocoChefmadeRødder, Casamigo og Hardys Wines.

influencers

I torsdags fejrede vi Confettis 2-års fødselsdag. Som I måske så på min Instagram story, startede det ellers lidt skørt ud. Jeg måtte afsted med lillemanden i barnevogn i øsende regnvejr… Lettere forsinkede løb vi efter bussen og da jeg ville slå paraplyen op, fandt jeg ud af, at den var knækket på midten, great. Det var et kønt syn, da jeg nåede frem i min våde striktrøje og ditto frisure, haha… Men da jeg fik trøjen af, var kjolen kun en smule våd indenunder, håret tørrede hurtigt og jeg fik skiftet fra våde, kolde Converse til glimmerstiletter. :) Jeg fik pakket lillebror ud og så var vi klar.

Vi havde inviteret alle influencers og bureauer, som vi kender, for at fejre ikke bare vores 2-års fødselsdag i Confetti CPH, men også hinanden i denne branche. Vi var omkring 60 mennesker alt i alt og der var en helt særlig hyggelig stemning, som jeg vil huske længe. :) Lillemanden klarede det simpelthen så fint på trods af larmen og sov det meste af aftenen i mine arme. Da klokken slog 21 smuttede selskabet ned i natklubben, hvor Andreas Odbjerg optrådte, mens lillebror og jeg trillede ud i mørket mod bussen.

Det var simpelthen sådan en dejlig aften og der skal lyde et stort tak til vores samarbejdspartnere, som gjorde det hele muligt. Hello Coco gav os tag over hovedet i et mega sejt lokale henover natklubben, som i øvrigt også kan lejes til private arrangementer, Chefmade diskede op med den lækreste 3-retters menu fra RødderCasamigo sørgede for lækre drinks (alkolholfri til mig, selvfølgelig) og Hardys Wines sponsorerede god vin. :) En aften jeg sent vil glemme.

I dag fester vi lidt videre her i vores lille famile, for vores søde lille niece skal navngives og min svoger og svigerinde har inviteret noget nær 80 mennesker. Vi har bagt brownie med hindbærskum til kagebordet, fundet det pæne tøj frem fra skabet og inden længe går turen mod Rungsted, hvor festlighederne skal afholdes. Kan I have en rigtig dejlig lørdag. :)