instagram

1. Den sødeste fleecedragt fra @kongessloejd. Jeg kunne ikke styre mig og kom til at købe en til hver af ungerne. :) Åh, hvor jeg glæder mig til at se dem som to små matchende nuttede bjørne. Dejligt at de har en alder, hvor mor her bestemmer, hvad de skal have på, haha…

2. De smukkeste stiletter fra Jimmy Choo spottet hos @mariakragmann. Ej, hvor er de PÆNE! :)

3. Åh, hvor er den bare pæn denne jakke fra Baum & Pferdgarten, som jeg netop har spottet hos @dorthea_boon. En ny profil jeg er begyndt at følge på Instagram. Jeg er vild med hendes tøjstil og så har hun en meget kær lille søn.

4. For nylig faldt jeg over @alacollection, som blandt andet laver de fineste puder med fronter af bittesmå perler. Så søde.

5. Mums, jeg vil snart prøve at lave denne kikærtesalat fra @pernillerosenkilde.dk. Ser så lækkert ud.

6. Jeg drømmer om denne mega nuttede juniorseng til Lily spottet hos @sannehop. Den er fra @bonetetbonet. Så kan lillebror overtage Lilys fine tremmeseng.

7. Drømmekøkkenet fra @handcraftedinterior.

8. Synes det ser utrolig fint ud med denne lyserøde toiletdør hos @londogmussehuset. En rigtig fin profil med masser af boliginspiration.

9. Jeg drømmer om et orangeri efter at have fulgt med i bygeprojektet hos @astridkliver. Kan også varmt anbefale hendes profil til boliginspiration. Hun er helt utrolig dygtig til at se muligheder i gamle huse og renovere dem stilfuldt.