romesco-dip

Romesco spread – find opskriften HER

roedbedehummus

Rødbedehummus – find opskriften HER

edamame-hummus

Edamamehummus – find opskriften HER

Da Christoffer og jeg startede med at droppe kødet herhjemme, var frokost klart det måltid, som vi havde sværest ved at finde på. Kølemontrene bugner med forskelligt kødpålæg, som er lige til at smække på et stykke rugbrød, men der er ikke forfærdelig mange “hurtige” muligheder, når man spiser hovedsagligt plantebaseret. Ihvertfald ikke når man er blevet træt af tomat- og kartoffelmadder. :) Vi har med tiden lært at være lidt mere kreative med frokosten og noget vi er kæmpe fans af er forskellige “spreads”, som I kan se ovenfor. De er nemme at lave og kan varieres i det uendelige. Man kan enten smøre det på brødet alene eller bruge det som en slags “creme” under f.eks. avocado, tomat, kartoffel, agurk, rød peber eller drysse med hakkede nødder og mandler. Det smager himmelsk. :) Har I andre idéer til vegetarisk frokost, må I endelig dele jeres forslag. Altid godt med ny inspiration.