collage

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. Seezona/HER, 4. Jane Kønig/HER, 5. Jane Kønig/HER, 6. H&M/HER, 7. By Malina/HER, 8. Gina Tricot/HER, 9. Gina Tricot/HER, 10. & Other Stories/HER, 11. Filippa K/HER, 12. H&M/HER, 13. H&M/HER, 14. H&M/HER, 15. Seezona/HER, 16. Seezona/HER, 17. Seezona/HER, 18. Jane Kønig/HER, 19. Loewe/HER, 20. H&M/HER, 21. Gina Triocot/HER, 22. Gina Tricot/HER, 23. H&M/HER, 24.  & Other Stories/HER, 25. Jane Kønig/HER, 26. Flattered/HER, 27. Jane Kønig/HER, 28. Filippa K/HER, 29. Filippa K/HER

God formiddag. ♥ Jeg må indrømme, at jeg foruden Instagram får tjekket en hel del webshops ud, når jeg sidder i sofaen og ammer og lillemanden halvsover i mine arme. Nogen der kan nikke genkendende til det? :) Her er nogle fine efterårsfund, som jeg er faldet over for nylig og som jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. :) Jeg har faktisk netop købt DENNE sweater fra H&M og den er virkelig lækker – prisen er tilmed rigtig god, synes jeg. Jeg forestiller mig, at jeg kommer til at bo i den hele efteråret og vinteren. DISSE sko fra Seezona er godt nok også fine – hvis ellers man lige har en anledning. Nederdelen HER fra Seezona er simpelthen også så smuk, synes jeg og desuden i 100% silke. Fristelserne er mange. :) Har I noget i kikkerten i øjeblikket? Send gerne links i kommentarfeltet.