kovilde-violerpluk-selv-blomsterbondegaardoekologiske-groentsagerhoensnyfoedthoestmarked-stengaardenfamiliebedstefarstengaarden-hoestmarkedpizzaovnstenovnspizzagraeskarhalmballerbistader

Da Christoffer var lille, boede han i kollektiv. En af de familier, de boede sammen med, flyttede senere hen på landet og startede deres eget økologiske landbrug. Et landbrug som nu ikke “kun” handler om høns, køer og alverdens afgrøder, men nu også er udvidet med både en café og stor gårdbutik. Det hedder Stengården, ligger i Bregnerød og der er simpelthen så hyggeligt.

I weekenden afholdt de deres årlige høstmarked og vi tog derud på familietur. :) Den første time hang Lily på armen af farmor – jeg tror, at det var lidt overvældende for bybarnet med kæmpe køer, skrattende høns og store åbne marker, haha… Men da hun først var tøet op, var det den største fest at være på landet. Vi legede i halmballerne, kiggede på bistader, fodrede køer og plukkede blomster hos Vilde Violer, som holder til derude. Min svoger og svigerinde stod i madboden, hvor man kunne lave byg-selv pizzaer, så det måtte vi selvfølgelig have til frokost. :)

Det var sådan en dejlig dag. Søndag blev brugt på hygge hjemme i lejligheden, tøjvask i lange baner og en tur nordpå for at kigge på en mulig byggegrund… Vi drømmer stadig om at bygge, men hvor er det dog svært at finde lige det rigtige sted, som heller ikke koster spidsen af en jetjager. Jeg håber også, at I har haft en hyggelig weekend. Hvad har I mon lavet i weekendens løb?