cashmere

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER, 9. H&M/HER, 10. H&M/HER, 11. Filippa K/HER, 12. Filippa K/HER, 13. H&M/HER, 14. H&M/HER, 15. Flattered/HER, 16. H&M/HER, 17. H&M/HER, 18. Soft Goat/HER

Drop alt der hedder mode, hvis alt dette lækre lounge tøj flyttede ind i min garderobe, haha… Jeg elsker “hyggetøj”, som vi kalder det herhjemme. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at få hverdagstøjet og smykkerne af, når jeg kommer hjem efter en dag ude. Jeg må indrømme, at jeg også har mange dage kun i blødt tøj, nu hvor jeg lige er blevet mor igen. :) Det er så dejligt. Her er nogle af de fine bløde sager, som jeg er faldet over på det seneste. Flere af tingene synes jeg sagtens, man kan bruge til hverdag – forestil jer f.eks. DISSE bukser fra H&M tilsat en hvid T-shirt, en sort blazer og et par lækre støvler. Eller DENNE sweatshirt fra Filippa K tilsat en sort plisseret nederdel og en lækker taske.