Jeg kan ikke huske, hvornår der sidst er gået så lang tid mellem to blogindlæg, men den seneste uges tid har været mere travl end sædvanlig… Mange deadlines og samarbejder der skulle gøres klar – der er meget arbejde bagved selve blogdelen her, som man ikke ser, men som tager tid og med en baby på sidelinjen, er det ikke altid helt nemt. Men nu begynder det hele at lysne lidt, så jeg kommer til at give bloggen mere fokus igen. For jeg savner den og jer. :) Her kommer lidt fra de seneste uger gennem min telefon.

barnebarn

En tur i Kongens Have med Mormor. ❤ Synes faktisk de ligner lidt hinanden.

autumn

Når efteråret blæser helt op på tredje sal. Kan ikke nænne at smide det ud, så nu ligger det og pynter i vindueskarmen.

boblebad

Hun spurgte efter bobler… Og det fik hun. :)

baby-boy

Har hængt ud på min søsters sofa med ham her. ❤

pasta

Middag hos min skønne veninde Linette. Hun er så god til at lave mad. :)

skoven

Gåtur i skoven med bjørnen og røde næser.

fest

Var til et festligt event med denne lille dame. :)

morgenmad

Sen morgenmad på Pixie med min søster. Haps.

bleskift

Bleskift på en bænk, haha… Og ja, stadig i nattøjet, men det er han jo ligeglad med. ;)