Halløj med jer og glædelig søndag. Lily er ved at være ovenpå igen, men har stadig lidt feber, så vi har bare taget det helt stille og roligt i dag med hygge herhjemme, besøg af mormor og en lille gåtur. So far er vi andre sluppet – thank God for håndsprit. Jeg tror, at vi snart har brugt en liter, haha…

Jeg ved ikke, om I også følger med på Youtube? Forleden udgav jeg denne vlog fra en dag, som bød på lidt af hvert… Blandt andet yoga, morgenmad med min søster, hygge med min mor og køb af nyt kamera – for blot at nævne noget af det. Derudover skulle jeg holde læserevent om aftenen. Mit allerførste rigtige læserevent. Jeg holdt det sammen med Avène, da jeg som sagt er så heldig at være ambassadør for dem her i 2019. Jeg var noget spændt på at skulle være “vært”, men det var virkelig hyggeligt og hvor var det bare dejligt at møde nogle af jer, der læser med derude bag skærmene og komme lidt tættere på. Jeg håber, I kan lide den og ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig skøn aften. :)