littlehouse

Her er lidt billeder fra selve dåbsfesten. Vi holdt det på Little House på Østerbro – det var Christoffer, der kom på den idé. Det ligger nemlig få minutters gang fra kirken, tæt på vores lejlighed, det er rummeligt, enormt hyggeligt og desuden er der legeområde for børnene. Simpelthen sådan et fint sted, som virkelig dannede nogle gode rammer for dåbsfesten.

gyngemadklubben-derhjemmemad-catering

Vi fik mad fra Madklubbens nye koncept “Derhjemme“. En cateringservice på et helt andet niveau, end jeg har prøvet før. Det var fuldstændig gennemført, maden kom i de smukkeste rustikke fade lige til at servere og de både leverede og afhentede igen. Det var simpelthen så lækkert og det er bestemt ikke sidste gang, at vi vil benytte dem. De har en masse forskellige menuer og jeg vil vove at påstå, at der er noget for enhver smag.

madklubben-catering-derhjemmecatering

Vi havde valgt “Den grønne“, som blandt andet bestod af en række lækre salater, humus, tzatziki, tabouleh med cous cous, bagte rødbeder, stegt spidskål  og det lækreste brød, jeg længe har smagt. Der var mere end rigeligt og flere af gæsterne fik tilmed mad med hjem. Vi havde også nogle allergikere i familien og dem havde de også taget hensyn til og lavet en menu kun til dem.

4l3a1906barnedaab-koebenhavnaeble-dessertcatering-dessert

Man har mulighed for at justere i sin bestilling og vi tilvalgte også en lækker dessert – en æblekompot med hvid chokoladecreme & honningristet crunch på toppen. Den smagte SÅ godt. Det hele var virkelig, virkelig lækkert. “Madklubben derhjemme” starter fra 120 kroner per person, så det er ganske fine priser, synes jeg. En varm anbefaling herfra.

gud-far

Min dejlige storebror og Lily. <3 Man måtte ikke have sko på indendørs, men det gjorde det faktisk bare ekstra hyggeligt, at alle gæster gik rundt i strømpesokker eller sutsko. 

daabsbarn-kopi

Louis ♥

Vi havde ligesom til Lilys dåb valgt kun at invitere familien. Vi har en temmelig stor familie, så vi talte intet mindre end 60 mennesker. Jeg elsker at holde fest, men nøj hvor er det svært at nå at tale med alle… Kender I det? :) Samtidig med at holde styr på to unger, haha… Men der var bare sådan en hyggelig stemning, Lily susede rundt med sine fætre og kusine og lillemanden tog det hele i stiv arm. Alt i alt var det den dejligste dag for vores lille Louis (hvor er det befriende, endelig at kunne sige hans navn, haha)….