barnedaab

Kort inden dåben blev lillemanden gjort fin i den smukke gamle familiekjole, der er over 80 år gammel.

4l3a1624barne-daab

Min dejlige storebror er Gudfar til vores lille dreng.

davids-kirkechurch

Vores smukke lille Davids Kirke på Østerbro. 

bedstefar

Farfar og Lily.

frisurekirke-koebenhavn

Han fik vand i håret og tog det hele så fint. 

daab

Han sov faktisk fra det meste i kirken. :)

faddere

Mine dejlige søskende. Min søster er også fadder.

I søndags blev vores lille dreng døbt. Det var sådan en dejlig dag. Dejlig, hyggelig, følelsesladet og en smule overvældende… Jeg ved ikke, om jeg er blevet mere følsom med årene, men jeg skulle ihvertfald tage mig sammen for ikke at hyle, da min storebror roligt lænede ham ind over døbefonten og præsten gav ham vand i håret. Det er bare et stort og nærværende øjeblik, synes jeg. I den smukkeste lille kirke på Østerbro, Davids Kirke, hvor både vores nevø og niece er døbt og min søster og svoger gift.

Det var også en form for lettelse, at han endelig fik sit navn. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi har haft svært ved at beslutte os. Det har taget cirka tre måneder at tage stilling til det helt rigtige, men en dag faldt brikkerne ligesom bare på plads og nu behøver vi ikke længere kun kalde ham for “lillemanden” eller “lillebror”, for nu har han fået sit helt eget fine navn. Min lille Louis. Du kunne jo ikke være andet. ♥ Louis Ruø Dueholm.

P.S. Det er faktisk min søde nevø, Noah, på 11 år, der har taget de fleste billeder i kirken. Er han ikke bare sej? ;)