baptism

Mine drenge ♥

balloner-heliumheliumballoner

Vi havde pyntet op med heliumballoner – et miks af forskellige fine dyr og blå, hvide og grønne skinnende balloner. Jeg synes, det var ret fint at mikse nogle dyr ind mellem for at gøre det lidt mere sjovt og legende.

infused-water

Vi havde fyldt dispenserer med vand, mynte og citrus. Forfriskende og virkelig rart at have til store fester, for hvis man løber tør for andet non-alcoholic, kan man trods alt blive ved med at fylde disse. :)

4l3a1875candy-bar

Vi havde også lavet en slikbuffet, som virkelig faldt i god jord hos både store og små. ;)

little-house

Det fine lokale.

4l3a1935familie

Min fars kæreste, Anne, min far og min kusine, Hanne.

daabsgavefamilie-storebror

De fantastiske fem aka min storebror, svigerinde og tre dejlige nevøer. Noah på 11 år i midten var fotografen under barnedåben.

daab

Her er lidt flere detaljebilleder fra dåbsfesten. Vi havde valgt kun at pynte op med balloner og derudover var der fine blomster på alle bordene. Både for at gøre det nemt for os selv og fordi balloner er en form for pynt, der virkelig ser ud af noget. :) Det skaber ligesom dybde i lokalet og giver en festlig og samtidig hyggelig stemning, synes jeg. Dyreballonerne er lavet af folie og det smarte ved dem er, at man faktisk kan bruge dem igen. Man lukker bare luften ud og puster dem op med helium, når man skal bruge dem. Jeg har også filmet lidt fra barnedåben, som jeg håber at få tid til at klippe sammen inden længe. :) God onsdag til jer alle.