outfits

Christoffer er taget til julefrokost, så børnene og jeg har været alene fra omkring frokost. Det føles næsten som i går, at jeg var alene med dem for første gang og det var ét stort kaos, kan jeg love jer for. Det var i en periode, hvor Louis nærmest græd hele tiden. Nogle havde nok kaldt det kolik – det varede ihvertfald i seks ugers tid nærmest non-stop og fra den ene dag til den anden stoppede det og han blev en helt anden og gladere lille dreng.

Den første aften hvor vi var alene os tre, glemmer jeg nok aldrig… At skulle hente i vuggestue, bade, lave mad, putte, osv. med en skrigende baby på armen og en 2-årig i selvstændighedsalderen var… HÅRDT! Det er heldigvis blevet nemmere siden at være alene hjemme med to børn. Ikke sagt at det altid er nemt, men nemmere. :)

I aften gik det faktisk helt fint med de to rødder og vi har hygget os hele eftermiddagen med modellervoks, Duplo og en tegnefilm. Vi startede dagen med at besøge min mor og gå en tur i skoven. Lily syntes, jeg lignede en bamse i denne skjorte. :) Det tror jeg faktisk, var et kompliment, hihi… God aften til jer alle.

collage-outfit

Reklame links: skjorte/Hope HER, jeans/Filippa K HER, sko/Converse HER, frakke/Zara HER