black-friday

Reklame links til Gina Tricot: 1/HER, 2/HER, 3/HER, 4/HER, 5/HER, 6/HER, 7/HER, 8/HER, 9/HER, 10/HER, 11/HER, 12/HER, 13/HER, 14/HER, 15/HER, 16/HER, 17/HER, 18/HER, 19/HER, 20/HER, 21/HER, 22/HER, 23/HER, 24/HER

Godmorgen og glædelig mandag. Jeg håber, I har haft en skøn weekend. Vi går ind i ugen, hvor Christoffer går på barsel. – Altså først på fredag, men nu er der kun fem hverdage til, juhu… En uge som jeg har set frem til i månedsvis… Kan næsten ikke vente. Denne uge står på lidt af hvert – jeg har nogle forskellige samarbejder, der skal forberedes, et par møder og et enkelt event. Vi tager det hele i Louis’ tempo, selvfølgelig. :) Derudover har Christoffer og jeg samlet set tre julefrokoster i kalenderen denne uge, så der bliver lidt at se til. Hvordan ser jeres uge ud? Nogen hyggelige planer?

Jeg har samlet en collage med nogle fine sager, som jeg faldt over hos Gina Tricot forleden. Både lidt til hverdag og fest. Jeg var selv derinde for at kigge efter noget festtøj til nogle af de mange julefrokoster. :) Mens jeg ledte efter kjoler, blev jeg fristet til dette lækre sæt. Jeg har netop fået besked om, at det ligger og venter i min lokale kiosk, så jeg smutter ned og henter det inden længe. Det kan være, at jeg viser det på IG story senere. Kan I have en dejlig start på ugen.