gina-tricot

Reklame links: find bukser HER og bluse HER

Jeg fik hentet det sæt, som jeg talte om i går. Er det ikke hyggeligt? Nogen gange tænker jeg på, at min blog engang hed “Passions for Fashion” og hvis det stadig var udelukende en modeblog, burde den nu hedde “Passions for homewear”, haha… Jeg elsker virkelig hyggetøj. Jeg har tusset rundt i det hele dagen – det er så blødt, lunt og lækkert i 100% merinould.

Jeg lavede en all-nighter i går, fordi jeg havde deadlines på en masse kampagner, der skulle færdiggøres og sendes til godkendelse hos kunder. Måske virker det ligemeget at fortælle jer sådan noget, men jeg forestiller mig, at det kan være rart og sundt at komme med bag kulisserne engang imellem? Her op til jul er der oftest ekstra run på og det kræver langt mere arbejde at forberede de forskellige kampagner, end det måske ser ud til udefra. Nok også fordi jeg sætter en ære i det og gør mig umage for at vælge nogle kampagner, som passer ind i mit univers og udforme dem på en måde, så I (forhåbentlig) synes, de er spændende at læse. :)

Jeg har faktisk kun sovet et par timer til formiddag, mens Louis sov, så jeg er ved at være lidt bombet. Tror jeg vil smutte ned og hente Lily inden længe og derefter hjem og slappe lidt i sofaen med hende og se en hyggelig juletegnefilm. Det elsker hun også, når hun får lov til. Win win for os begge, haha… :) God tirsdag eftermiddag til jer alle.

homewear

Reklame links til Gina Tricot: 1/HER, 2/HER, 3/HER, 4/HER, 5/HER, 6/HER, 7/HER, 8/HER, 9/HER, 10/HER, 11/HER, 12/HER, 13/HER, 14/HER, 15/HER, 16/HER