4l3a3573-2

Juhu… Endelig er Christoffer gået på barsel. Jeg har simpelthen glædet mig så meget. Hele otte måneder fra nu. Selvom det har været lidt “sejt” (for at sige det mildt) at have Louis alene i næsten seks måneder samtidig med at passe mit arbejde, er det bare det dejligste, at vi nu har mulighed for at have mere tid sammen som familie. Få lidt overskud… For helt ærligt – det halter.

Vi gjorde det på samme måde, da Lily var lille, men denne gang har vi udskudt Christoffers barsel et par måneder. Vi fandt ud af, at det gav bedst mening for os at vente, til Louis var knap så afhængig af mig. Han er 5 1/2 måneder nu og snart begynder han at få mere og mere grød og de kan derfor bedre tage på ture osv. uden mig. Indtil nu har det været smagsprøver, han har fået, men vi trapper stille og roligt op og det bliver også skønt, at Christoffer kan være med til den del – at introducere forskellig grød, mos, osv. Jeg har glædet mig så meget til denne tid og ikke mindst til det bånd de får til hinanden. Jeg føler mig heldig og taknemmelig for, at vi har den mulighed. :)

Nu vil jeg pakke mig sammen og så vil vi smutte over til min søster og hendes familie tre gader væk… Vi spiser sammen hver anden uge. “Spis og skrid” middage kalder vi det, for vi ses kun et par timer til noget nem aftensmad, inden børnene skal sove. Sådan en hyggelig tradition. Ellers vil jeg bare ønske jer en dejlig tirsdag aften. <3