momjeansgina-tricot-jeans

Reklame links: jeans/Gina Tricot HER, cashmere/Arket HER, støvler/Na-kd HER

Jeg har længe været på udkig efter et par mørkegrå mom jeans og nu har jeg endelig fundet et par. De er fra Gina Tricot og jeg faldt over dem, da jeg var inde i deres butik for at lede efter en julefrokostkjole forleden. Jeg har faktisk altid været ret glad for deres jeans, da de oftest har en super god pasform og pæne vaske. De findes også i andre farver, hvis de skulle have interesse. I dag havde jeg dem på til møde med en cashmerebluse og et par ankelstøvler – simpelt og behageligt.

Inden længe kommer min mor hjem til os. Jeg har nemlig givet hende i halvtårsgave, at vi i aften skal i teatret og se Tarzan. Ja, vi fejrer den slags, da vi hver især har halvtårsfødselsdag på hinandens fødselsdag. Jeg glæder mig helt vildt – den skulle være helt fantastisk, hvad jeg har hørt fra to veninder. Er der nogen af jer, der har været inde og se den? Eller andre teaterstykker der kan anbefales i øjeblikket? Jeg elsker at gå i teatret – det sker bare alt for sjældent… Specielt med to små derhjemme. :)