dyson-airwrap

Et af de spørgsmål jeg får aller oftest er, hvordan jeg styler mit hår. Tak for det – jeg tager det som et kompliment. :) I min gymnasietid glattede jeg det nærmest hver eneste dag og da den “periode” ligesom var overstået, havde jeg en lang periode, hvor jeg udelukkende lavede krøller/bølger i mit hår med et glattejern. Det fungerer ganske fint, når man først har fundet teknikken, men udfordringen med et glattejern er, at krøllerne meget hurtigt kommer til at se meget stylede og formede ud. Det kræver derfor en del øvelse for ikke at få proptrækkerkrøller.

For en del måneder siden stiftede jeg bekendtskab med Dyson Airwrap. Et stylingredskab som styler med luft uden at overopvarme håret. Den har en teknologi som gør, at den kan fornemme, når håret bliver for varmt og overstiger aldrig en temperatur på 150 grader – derfor tager håret ikke skade af det. Mega smart. Der medfølger en masse hoveder, så man kan style håret på forskellige måder. Nu hvor I har spurgt, hvordan jeg styler mit hår, tænkte jeg, at vise jer tre stylingmetoder, jeg gør mest brug af.

smoothing-brush

Denne “Soft Smoothing Brush” er idéel, når det skal gå lidt stærkt om morgenen. Den fungerer nemlig både som en børste og glatter håret fint ud – stort set som et glattejern. Den kan også udglatte de der små irriterende krusede hår på toppen af hovedet, som man kan have, når man har naturlige krøller/fald i håret.

volume

Dyson “Volumising Brush” er super god at bruge, når man vil have masser af volumen i håret. Den puster nemlig luft ind i håret og samtidig fungerer den som en rundbørste, så man kan forme svage bølger/svaj i håret, som jeg har gjort her. Jeg synes den fungerer bedst i håndklædetørt hår – den tørrer nemlig også, mens man styler det.

barrels

Sidst men ikke mindst er der de såkaldte “Barrels”. De kommer i to størrelser og laver de smukkeste krøller/bølger i håret. Airwrap’en laver en luftstrøm omkring sig, som suger håret ind til sig i mindre sektioner og på den måde skabes krøllerne – mega smart og nemt. Fordi krøllerne er lavet med luft, ser de meget fine, naturlige og voluminøse ud. I december kan man faktisk få et gratis “Styling-set” med bestående af en lækker børste og kam til en værdi af 460 kr. ved køb af et “Complete set”, som er på det øverste billede. Det er uden tvivl blevet mit nye favorit stylingtool. Jeg er kæmpe fan af den, som I måske kan fornemme. :)

Hvilket look kan I bedst lide? Kunne være sjovt at høre.