blog

Indlægget indeholder reklame links: skjorte/Hope HER, jeans/Gina Tricot HER, støvler/Na-kd HER, taske/Chanel

Hej med jer. <3 Jeg håber, at I nyder weekenden og er ved at være klar til jul? Vi var ude i går for at købe julegaver og det tror jeg også, at resten af København var… Det var ren myretue på Strøget og folk var lige dele julestressede, skubbede og masede, mens andre gik og nød julepyntede København. :) Vi nåede desværre ikke helt i mål med gaverne, så i morgen må vi klare de allersidste. Har I købt alle gaverne på nuværende tidspunkt? Måske bestilt dem online i stedet?

Outfittet her er fra forleden, hvor vi også var ude for at købe nogle af gaverne. Er blevet fan af mine mom jeans. :) Vi voksne har skåret ned for gaverne til hinanden, men der er 8 børn i familien, som selvfølgelig ikke skal ind under vores regler. :) Inden længe smutter vi over til min søster og hendes familie med min bror og hans familie til julehygge og spisning. Vi skal nemlig ikke holde juleaften sammen i år, så vi hygger i dag i stedet. Kan I have en rigtig skøn søndag eftermiddag. :)

outfitchanelblogger