brunkagerjulekager

Jeg pyntede brunkager til julebordet, inden gæsterne ankom.

julebord

Julebordet 2019 – mere om det i et andet indlæg.

pakke

Min søde Lily. Det eneste hun ønskede sig, var en dukke – så det fik hun. <3

julegavejuleaften

Minimusen.

mor

Min søde Mutti. <3

Hej venner. <3 Har I haft en dejlig jul? Jeg sidder i sofaen hjemme i lejligheden med fødderne oppe, kalenderlyset brændende i baggrunden (ja, vi er kun nået til dag 11) og “Kinder” chokolade i en skål ved min højre side. Julen er overstået og der er kun resteslik og lidt julepynt tilbage herhjemme. Det er både vemodigt at julen nu er ovre og samtidig enormt dejligt. Vi har haft (lidt for) mange juleplaner – det har været smadder hyggeligt, men også en smule hektisk. Derfor nyder vi, at vi har en hel dag i morgen uden planer, aah! Det bliver bare os – og bunkevis af vasketøj, haha…

Her er nogle billeder fra vores juleaften. Vi fejrede den som sagt hos mine svigerforældre i Nordsjælland og min mor var også med. <3 Det var sådan en hyggelig aften og stort at fejre jul med Lily i år – hun forstår så meget efterhånden. Louis var klart mest optaget af papiret. :) Har I haft en god jul? Julen er så nostalgisk og følelsesladet på en eller anden måde, synes jeg. Den vækker minder og får mig til at tænke på forrige år, fremtiden, nutiden… Tanker til de af jer, hvor julen ikke har været helt let af den ene eller anden årsag. <3