width=

Hej piger. <3 Kjolen er valgt, maden er lavet, børnene er pakket og om lidt drager vi nordpå for at holde nytårsaften med fire af vores gode venner. Det bliver en stille og rolig aften med god mad, hygge og tid og plads til alle de seks børn, som kommer. :) Vi har stået for desserten – portionsanrettede cheesecakes – dem kan I se på min Instagram story senenere i dag.

Nu hvor vi er ved årets udgang, vil jeg benytte lejligheden for at sige TAK. Tak fordi I følger med, engagerer jer og kommer med tips og tricks. Tak for jeres high-fives i medgang og støtte i modgang i løbet af dette år, som må siges at have budt på lidt af hvert. I er simpelthen så optur. Flere af jer føler jeg endda, at jeg kender temmelig godt, fordi I kommenterer ofte – det er altså hyggeligt. :) Sjældent oplever jeg dårlig energi, som jeg ellers hører om blandt mine kollegaer – det er jeg enormt taknemmelig for. Jeg synes, at vi sammen har skabt et univers, hvor der er plads til at dele ud af lidt af hvert, hvor vi kan debatere i en fin tone og løfte hinanden op. Og når der i ny og næ sniger sig en “trold” ind, som bare er ude på ballade, så er I ikke blege for at bakke mig op. <3

Ellers vil jeg blot ønske jer alle et rigtig dejligt nytår. Jeg håber, I får den dejligste start på det nye år. Dette bliver sidste indlæg fra mig, inden jeg påbegynder mine tre ugers ferie uden internet. Jeg synes, at det er så sejt, at flere af jer følger trop – lad os dele erfaringer bagefter. :) Jeg tror, det er sundt for hjernen med en pause. Vi bliver fyldt op med inputs dagen lang gennem vores telefoner og jeg føler ihvertfald, at min “harddisk” har brug for en reboot og få en frisk start på året. Fokus på familie, venner og tid til eftertanke. Alt vi har er nu. Jeg glæder mig til at vende stærkt tilbage i 2020 og håber I hænger på så længe. Godt nytår og tak for jer.