God eftermiddag, kære venner. Længe siden – fristes jeg til at skrive. :) …Og så alligevel ikke så længe, som jeg havde tiltænkt. Der er sket det, at en stor lancering er havnet midt i min ferie. Et samarbejde som har været undervejs siden juli måned. Det har været en svær kabale at få til at gå op, da det inkluderer mange mennesker, der har været ændringer undervejs, forsinkelser i produktionen af flere omgange og en timing, som jeg ikke kunne have forudset ville ramme netop nu. Datoen for udgivelse har kort sagt været ude af mine hænder og kan ikke flyttes, hvor end jeg gerne ville det. På den ene side er det super ærgerligt og pisse irriterende, at det lige er faldet sammen med den første offline ferie, som jeg holder i 10 år og jeg ville ønske, vi kunne udskyde det to uger, men det er som sagt et stort puslespil med mange brikker, så det kan ikke lade sig gøre. På den anden side glæder jeg mig enormt meget til at indvie jer i det. Derfor er jeg altså tilbage igen og selvom jeg havde planlagt at holde skærmfri i tre uger, er det med glæde og spænding at jeg i morgen tjekker ind for at fortælle jer, hvad det handler om. Knus