Vi startede weekenden ud med at stå på skøjter med et par af vores gode venner. De har to børn på præcis samme alder som Lily og Louis – det er så hyggeligt. <3 Flere af jer spurgte på Instagram, hvor vi stod på skøjter – det var “Broens Skøjtebane” lige over cykelbroen fra Nyhavn. :)

Efter skøjteturen gik vi over i Bolten Food Court. Boltens Gård er blevet forvandlet til en masse madboder og man kan sidde både ude og inde. Det er virkelig et fint sted og jeg forestiller mig, at det er endnu hyggeligere om sommeren. Lidt sjovt at se det igen – sidst jeg var der, dansede jeg på bordene på Kulørbar. ;) Haha…

Hvis I nogensinde har undret jer over, hvordan Louis ville se ud med langt hår, haha…

Vi gik all ind på take-away lørdag og bestilte Jagger burger til aften. :) Det er altså den bedste vegetarburger, jeg har smagt. :) Og glem ikke jordbærmilkshake, hvis I bestiller! Mums! :)

Jeg har boet i denne skjortejakke, siden jeg købte den. :) Fra H&M – link i dette indlæg.

Dette viser meget godt, hvorfor det er fedt at få flere børn. <3 Mit hjerte smelter, når Lily inkluderer Louis i sine lege. Hun får ofte lov at se “Peter Pedal”, mens vi børster tænder – perfekt fordi et afsnit varer 5 minutter. :) Og Louis ser meget gerne med. Han kan faktisk slet ikke få øjnene fra Lily og det hun laver, når hun er i rummet. Så sødt.

Vi var også til børnefødselsdag i går, men der var så meget gang i den, at jeg ikke nåede at tage et eneste billede. :) Haha… Hvad har jeres weekend stået på?