Jeg har i en længere periode følt mig lidt i underskud på energikontoen. Begge børn har i månedsvis sovet enormt dårligt om natten og vi ligger alle fire i vores soveværelse, så vi vækker hinanden hele tiden. Nu har Christoffer dog fået afkortet Lilys nye seng, så når madrassen ankommer en af de næste dage, flytter hun i eget værelse og Louis over i hendes gamle seng, så der er lys for enden af tunellen. Åh, hvor jeg glæder mig til at brede mig og ikke sove på kanten af sengen hele natten. :) Samtidig hjalp det heller ikke ligefrem på overskuddet, at min tiltænkte ferie endte med at gå op i arbejde, da jeg ikke rigtig havde noget andet valg.

Men nu kan jeg mærke, at det så småt er ved at vende – ikke mindst fordi, at jeg har fået fulgt op på de fleste løse ender arbejdsmæssigt, lavet regnskab, lukket 2019, fået besvaret alle emails osv., som har hængt som en sort sky over hovedet, og det er bare den bedste følelse. Lettelse. Samtidig er januar kampagnemæssigt ofte en stille måned, så der har været mere tid til at slappe af, få ro i hovedet, kigge Christoffer og børnene i øjnene og være til stede… Det hjælper altså på overskuddet. <3

Jeg har derfor brugt meget af dagen på at brainstorme og prøve at komme op med idéer til indhold her på bloggen, Instagram og Youtube. Derfor har jeg et spørgsmål til jer – hvad I kunne tænke jer at se mere/mindre af? Har I nogle idéer eller forespørgsler på specifikke emner, så del det endelig i kommentarfeltet. Meget gerne også indhold til Youtube… Fyr løs. :)