{ 3 fra i dag }

Godaften og glædelig lørdag. Først og fremmest – tusind tak for jeres gode inputs til kommende indhold. Det er SÅ fedt med ny inspiration. Det hjælper mig meget, giver ny energi og lyst til at skabe mere sjovt og spændende indhold. Så bliv endelig ved med at dele, hvis I kommer på flere idéer.

Denne lørdag har vi været sammen med et vennepar, som vi ikke har set i 100 år – because kids. :) Det kan godt være svært at ses med jævne mellemrum, når hverdagen bare kører. Af og til laver vi “spis og skrid” aftaler med venner, men det kan være udfordrende at få til at gå op, når folk først er hjemme fra arbejde kl. 17.30, bor en halv times kørsel fra os og børnene skal sove kl. 19.30. Sådan er der nok bare, når man har små børn – der går ofte lidt længere tid imellem, at man ses med venner, når det kun kan være i weekenderne.

Ellers skal vi bare have ryddet op denne weekend, vasket tøj og hygge os herhjemme. Det er én stor rodebutik i vores lejlighed. Hver gang vi rydder HELT op og kommer til bunds i bunkerne, tænker jeg: “Jeg skal aldrig tilbage til sådan et rod igen. Nu må vi simpelthen lære at holde det pænt“… Fjorten dage efter = KAOS! Haha… Kender I det? Hvad skal I lave denne weekend?