1. Fineste simple køkken spottet hos @stinaeinars. Lyst, indbydende og luftigt. Jeg synes, at det er sådan en fin detalje, at stukken et bygget uden på skabene, så køkkenet bliver mere integreret i rummet. Gemt i min boliginspirationsmappe.

2. Hvis vi en dag får en have, drømmer jeg om at lave et drivhus eller orangeri ala @livsnyderhaven. Det ser simpelthen SÅ hyggeligt ud.

3. @majasode har lavet det fineste DIY projekt ud af et simpelt skab fra IKEA. Se hendes guide under et af hendes “highlights” på Instagram. Meget inspirerende.

4. @blackbird_institute deler mange små tekster om børn, forældreskab og opdragelse, som jeg virkelig synes rammer plet. For nylig delte de dette billede – verdens første MR scanning af kærligheden mellem mor og barn. Så fint. <3

5. Jeg faldt helt tilfældigt over billedet her hos @idasogaard og blev helt forvirret… Jeg troede, at det var vores walk-in-closet, men jeg kunne ikke genkende tøjet… Så fandt jeg ud af, at Ida og hendes kæreste har lavet en nærmest identisk løsning hjemme hos dem selv. Jeg ELSKER,  når I kan bruge mit indhold til inspiration. :)

6. Jeg vil snart prøve at lave denne “one pot ratatouille” ala @englerod.

7. @soleilofficial laver de smukkeste håndlavede tasker med initialer på. Sådan en ønsker jeg mig til sommer og strandture. :)

8. Jeg har gemt dette opslag alene fordi, denne lille fætter gør mig glad. Er den ikke nuttet? Den er spottet hos @adventurefervor.

9. Christoffer og jeg taler af og til om, at det kunne være sejt at lære acroyoga. @chelseakauai mestrer det totalt og tager i øvrigt de smukkeste billeder.