Reklame links: 1. Na-kd/HER (lignende fra H&M HER og Stylein HER), 2. Sandro/lignende H&M HER, 3. Flattered/HER, 4. tørklæde/Filippa K HER

Nu er vi endelig ved at være ovenpå igen, så da vi i går fik meldingen om, at endnu en ubehagelig virus hærgede i vuggestuen, tog vi en hurtig beslutning om at holde Lily hjemme til weekenden. Ikke flere klamme vira, tak. Vi har fået nok! Efter to uger herhjemme, er både børn og voksne ved at gå ud af deres gode skind. Vi har en 2-årig, der vil bestemme alting selv eller ihvertfald det modsatte af, hvad vi beder hende om hele, hele, H-E-L-E tiden og en 8 mdr. gammel baby, der er ikke sover om natten, ikke vil spise andet end at blive ammet og bare er lidt ekstra pylret efter lang tid med influenza. Vi er trætte. Børnene hænger nærmest i gardinerne – sådan føles det ihvertfald.

Derfor pakkede vi i går en taske og kørte ud i det blå. Ud hvor der var lidt mere luft, plads og ro. Det var så dejligt og tiltrængt. <3 Nogen gange forestiller jeg mig, at der bliver mere ro på derhjemme den dag man får mere plads og måske en have, hvor man bare kan åbne døren… Men det kan også være, at det er noget, jeg forestiller mig? At børnene stadig “hænger i gardinerne” i et hus med have eller en større lejlighed, hvis ikke man er ude og opleve, på legeplads, har legeaftaler eller hvad ved jeg? Del endelig jeres erfaringer.

Mine to små hjerter. De kan drive mig til vanvid, men ej hvor jeg elsker de to små bisser. <3 <3 

Vi havde medbragt kanelsnurrer. Opskriften finder I HER – der er såååå gode. :)

Ham her. <3 Der er ikke meget tid til bare at holde i hånden os to i øjeblikket, men jeg synes, at vi er et godt makkerpar i det her forældreskab. Men derfor savner jeg stadig at holde i hånden engang imellem. Det skal vi blive bedre til… :)

Vi fandt den hyggeligste legeplads midt inde i skoven ved Tisvilde strand. Den var kæmpe stor og der var lidt for alle aldre – der skal vi helt sikkert tilbage en dag. :)

I aften bliver Lily passet hos sin farmor og farfar, så herhjemme står den på vegetarburgere og jordbærmilkshakes fra Jagger – det er næsten blevet en tradition, når vi er “alene” hjemme og Louis er kommet i seng. Op med benene på sofabordet og en god film i flimmeren. Jeg vil også ønske jer alle en rigtig dejlig fredag hvad enten I skal bruge den hjemme i sofaen, på jobbet eller på dansegulvet. :)