Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: jakke/Na-kd HER (reklame/modtaget i gave i forbindelse med tidligere samarbejde), bukser/American Vintage (gamle, lignende fra H&M HER), støvler/Other Stories HER, taske/Chanel

Ham den søde ❤

Virkelig lækker middag og hvor var det rart at spise den i ro og mag, haha…

I går aftes kom min søde mor forbi, da hun havde tilbudt at passe begge børn, så vi kunne komme ud og fejre Christoffers fødselsdag. Det er altså en supermom jeg har mig sådan lige at overtage to børn i ulvetimen, spise dem af, få dem i nattøjet, tandbørstning og putning… Jeg kan selv få helt sved på panden, når jeg er alene med dem. :) I mellemtiden smuttede Christoffer og jeg på Trio. Ingen børn der skulle opvartes, væltede glas, mad på gulvet eller den slags. Bare os to. Og hvad tror I så, at vi talte om den aften? Børnene, selvfølgelig. :) Men også alt muligt andet – drømme, fremtid, planer… Den slags som vi normalt giver op på efter fem minutter, når der er kaos ved spisebordet, man bliver afbrudt, osv. Haha… Livet med små børn. Det var så dejligt at være ude, holde i hånd, få en enkelt drink og nippe til et kvart glas vin før vi kørte hjem til børnene og mormor, som havde klaret det hele i stiv arm. Det skal vi blive bedre til – bare et par timer hist og her, så vi ikke glemmer hinanden. ❤