Indlægget indeholder reklame links

Sneakerstrenden vokser på mig og jeg har netop købt disse hvide af slagsen. Det er jo en drøm at gå rundt i “løbesko” dagen lang – specielt med to børn, når man skal op og ned fra 3. sal og ruller mange barnevognsture. Jeg har dog taget tilløb til at hoppe i den slags sko, da jeg godt kan føle, at skoene kommer lidt med mig. Kender I den fornemmelse?

Efter at have prøvet et utal, købt og byttet, har jeg dog efterhånden fundet et par stykker, som jeg føler mig godt tilpas i og nyeste anskaffelse er altså disse fra New Balance. Stadig så hvide at de skriger: “se mig, se mig – jeg er lige hoppet ud af kassen”. De er virkelig behagelige at have på, så hvis I er på udkig efter et par nye, kan de varmt anbefales. Jeg havde stylet dem i forgårs med et par mom jeans, en oversize frakke og følte mig ganske hverdagsfin. :)

Reklame links: 1. Aiayu/(reklame: modtaget i gave) HER, 2. H&M HER, 3. New Balance HER, 4. Arket HER, 5. H&M HER. Nogle items er ikke præcis de samme, som dem jeg har på, da de er af ældre dato og derfor har jeg fundet fine alternativer.