{ Billede af ældre dato }

Hvordan starter man lige sådan et indlæg om den situation, vi alle befinder os i netop nu? Det fylder enormt meget hos mig og det gør det garanteret også hos alle jer. Det er så skræmmende, at det er en pandemi, vi står overfor. Det bekymrer mig meget. Jeg bekymrer mig for de svageste, at der ikke er sengepladser og respiratorer nok, om virussen kunne “finde på” at mutere og om økonomien i landet og verden over. Jeg faldt i øvrigt over DENNE artikel, som jeg synes, er værd at læse.

Jeg håber, at vi snart får bugt med den Coronavirus og at vi kommer stærkere ud sammen på den anden side. Jeg oplever ihvertfald et super godt sammenhold. Min veninde og “bloggerkollega” Cathrine har startet en FB-gruppe med det formål at hjælpe hinanden Danmark rundt. Sådan et fantastisk initiativ. Det viser sig, at der simpelthen er så mange hjælpsomme sjæle derude – om det så gælder hundeluftning, børnepasning, indkøb eller en manglende rulle toiletpapir. Den synes jeg, I skulle tjekke ud HER – om ikke andet for at komme i godt humør og mærke den næstekærlighed, som folk udviser i disse dage.

Vi er hjemme for tredje dag, da vi også holdt Lily hjemme onsdag, så vi forsøger at underholde og hygge os på bedste vis med puslespil, tegnegrej, hulebyggeri, dukkehus og lidt mere Gurli Gris end normalt. :) Jeg føler mig heldig, at vi har den mulighed i denne undtagelsestilstand. Jeg håber, at I får det hele til at hænge sammen de af jer, der er nødsaget til at tage på arbejde – lige som min seje mor, der er sygeplejerske og afsted hver dag. Pas på jer selv og hinanden, følg sundhedsstyrelsens og myndighedernes anbefalinger, lad være med at gå i panik (slet ikke over toiletpapir – jeg bliver så ked af at se, hvordan nogen mennesker hamstrer både det og f.eks. MME, så der ikke er nok til alle) og prøv at få det bedste ud af dagene indendøre. ♥