Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. Flattered/HER, 4. H&M/HER, 5. Arket/HER, 6. H&M/HER, 7. Arket/HER, 8. Juna/HER, 9. Anine Bing/HER, 10. Ellos/HER, 11. Juna/HER, 12. H&M/HER, 13. Anine Bing/HER, 14. Arket/HER, 15. Asos/HER, 16. Soft Goat Cashmere/HER, 17. Monki/HER, 18. Eau Thermale Avène/HER, 19. Monki/HER, 20. Anine Bing/HER, 21. & Other Stories/HER

Det er en underlig tid, vi befinder os i og for at være ærlig, er det lidt svært, hvad jeg skal dele her på bloggen og de sociale medier. På den ene side fylder Corona ALT i øjeblikket og jeg er selv enormt påvirket af situationen – vi oplever det på nært hold i vores familie. På den anden side har jeg også brug for at tænke på noget andet ved at dele indhold, der kan give glæde, tips som I kan bruge derhjemme, små glimt fra vores egen hverdag eller blot inspiration af en art. Jeg forsøger at dele så meget som muligt – hvad der nu kan lade sig gøre med to små banditter, der hænger i gardinerne og skal underholdes dagen lang.

Det er udfordrende, må jeg indrømme – og jeg ved, at jeg ikke er alene. Vi er mange, der skal forsøge at opretholde en normal arbejdsdag med børn hjemme. Så det var helt rart at sætte mig og lave denne collage, mens Christoffer løb rundt efter børnene – jeg fik kigget ud af dørsprækken fra soveværelset, mens den ene stod og hoppede i sofaen og den anden prøvede at rejse sig op af vores gummitræ. Pyha… Han havde travlt. :) Jeg kunne se på min afstemning på Instagram i går, at 87% af jer går rundt i hyggetøj i disse dage, så derfor tænkte jeg, at det var oplagt med en collage med netop det. <3 Jeg håber, I kan lade jer inspirere. Glædelig fredag.