Forleden pakkede vi en madpakke og drog nordpå for at gå tur og holde picnic. Jeg tænker ofte over, hvilke traditioner og minder jeg vil bringe videre til børnene. Ofte kommer det helt af sig selv, men noget af det jeg husker som det dejligste fra min egen barndom var, når vi tog på skovtur. Nogen gange var det bare i haven og andre gange i skoven, men det at pakke en lækker madpakke, tage et tæppe under armen og finde et hyggeligt spot og hænge ud sammen – det kunne (og kan stadig) noget helt specielt.

Marie, Marie, Marolle. Flyv op til Vorherre og bed om… – At udslette den dumme Coronavirus.

Mit lille team ♥

Rugbrødsklapper med veggiedelle, rød peber, karse og dijonnaise. Mums!

…Og en ostehaps til den lille dame. :)

Er blevet helt afhængig af de her riskiks med chokolade, yummy!

Hvad husker I bedst af hyggelige minder fra jeres barndom? :)