Taget i perspektiv af en 2-årig <3

Vi har været så heldige at få lov til at låne min søsters og svogers hyggelige sommerhus igen og kom herop i onsdags sammen med min søde mor. Vi havde for længst planlagt at holde ferie sammen i denne uge og regnet med at kunne tage en lille tur sydpå, men det må vente. Det gør egentlig ikke så meget, for her er simpelthen så hyggeligt her i sommerhuset og det er dejligt bare at være sammen – Sydeuropa eller Vejby. Vi går ture, spiser lidt flere is end normalt, blæser sæbebobler, maler på sten, bager cookies, spiller badminton i haven, ser tegnefilm i regnvejr og så skal jeg til at lære at strikke igen. Jeg har simpelthen lært det SÅ mange gange, mistet tålmodigheden og glemt det igen. Så nu skal det altså være. Jeg har planer om at strikke en lille sweater til Louis. Wish me luck. :) Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig weekend.