Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: 1. Monki/HER, 2. Anine Bing/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. H&M/HER, 8. & Other Stories/HER, 9. Monki/HER, 10. H&M/HER, 11. Arket/HER, 12. H&M/HER, 13. H&M/HER, 14. H&M/HER, 15. Anine Bing/HER, 16. Veja/HER, 17. Conco/HER, 18. H&M/HER, 19. Arket/HER, 20. & Other Stories/HER. 21. Arket/HER, 22. H&M/HER, 23. H&M/HER, 24. H&M/HER, 25. H&M/HER

Vi er gået igang med at rydde op herhjemme – sortere, sælge ud og give væk til Røde Kors. Bunkerne skal til bunds og loftsrummet sættes i system, så vi er klar til at flytte, når det rigtige hus pludselig dukker op. Vores loftsrum b-u-g-n-e-r og det samme gjorde mit skab, indtil jeg for nylig fik ryddet op og lavet bunker klar til salg. Normalt holder vi loppemarked 1-2 gange årligt, men da det ikke er muligt, må der andre metoder i brug. Som I nok har set, sælger jeg ud på Instagram under profilnavnet @christinadueholm_salg, hvis I har lyst til at følge med. Lige nu er profilen ret tom, men inden længe kommer der nyt.

Når man går igang med sådan en omfattende oprydningen, finder man hurtigt ud af, hvilket tøj man faktisk bruger, hvad man er blevet træt af og hvad man mangler. Jeg kunne godt bruge lidt nyt basistøj – et par gode jeans, lidt lækker strik og den slags. Det der danner rammerne for en god basisgarderobe. Man skal passe på ikke at blive fristet til at købe alt muligt nyt, når man lige har ryddet ud, men jeg har alligevel surfet lidt rundt på nettet og “vindues shoppet”. Der er så mange lækre efterårsstyles, der netop har ramt butikkerne – ovenfor er et udvalg, af de items jeg faldt over. Jeg har sat dem sammen i seks skønne sæt, som jeg selv ville elske at gå efteråret i møde med. Jeg håber, I kan bruge det til inspiration. :)