Indlægget indeholder reklamelinks

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. The Kooples/HER, 4. H&M/HER, 5. Only/HER, 6. H&M/HER, 7. Only/HER, 8. & Other Stories/HER, 9. H&M/HER, 10. Odd Molly/HER, 11. & Other Stories/HER, 12. Ellos/HER, 13.  & Other Stories/HER, 14. Object/HER, 15. The Couples/HER

Da jeg forleden spurgte ind til, om I syntes om “shacket” tendensen, var der en læser der skrev og spurgte, om jeg ikke kunne lave en collage med netop skjortejakker. Hvad I ønsker, skal I få – hermed femten fine styks. :) Der er simpelthen så mange forskellige på markedet i øjeblikket, men man kan også fornemme, at det er en super populær trend, da RIGTIG mange er udsolgt i næsten alle størrelser. Jeg har derfor gjort mig umage for at finde nogen, som er tilgængelige i forholdsvis mange størrelser (ihvertfald lige NU, når jeg trykker “udgiv”) og i forskellige priskategorier. Har I en favorit? Jeg er selv ret pjattet med DENNE fra Only og DENNE fra The Kooples. God aften til jer alle.