Indlægget indeholder reklame links

Reklamelinks: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. New Balance/HER, 4. Arket/HER, 5. Arket/HER, 6. Asos/HER, 7. Monki/HER, 8. Bottega Veneta/HER, 9. & Other Stories/HER, 10. & Other Stories/HER, 11. H&M/HER, 12. H&M/HER, 13. & Other Stories/HER, 14. Arket/HER, 15. Monki/HER

Jeg har sådan en mandag, hvor jeg er en smule træt ovenpå en dejlig weekend med lidt for få timers søvn. Jeg er derfor hoppet i et sæt blødt tøj i dag – det må være en af fordelene ved at arbejde hjemmefra, haha… Ikke desto mindre er jeg fan af, at det er blevet en trend at have joggingtøj på til hverdag stylet på fine måder til fede sneakers, chunky støvler, lækre jakker, osv. Jeg ville elske, hvis ovenstående bløde styles fandt vej til min garderobe. :) Jeg er specielt vild med DENNE Other Stories jakke, H&M sættet HER og DENNE Monki kjole… For ikke at nævne Bottega Veneta tasken, selvfølgelig. Man har vel lov at drømme. :) Jeg håber, I alle får en dejlig start på ugen.