En såret lille kriger. Louis slog hovedet ned i marmorbordet i forgårs og vi måtte en tur på akutmodtagelsen (for anden gang på to måneder) for at få det limet. Jeg synes, han har haft skræmmer nok i sit lille liv. Han har nærmest haft plaster i panden, siden han lærte at gå. Nu må det være nok. ;)

Varm kakao på Café Pixie med min største mindste. <3 Bare os to.

Hygge i sofaen før sengetid. <3

Nuser små fletninger. :)

Louis tager selv klovnenæse på i tide og utide. Det er så sødt, når han kommer gående ind til os som verdens mindste og mest nuttede lille klovn.

Elskede Østerbro. Min yndlingsudsigt – den kommer jeg til at savne, når vi en dag flytter.

Jeg havde inviteret min søde farmand til frokost forleden hjemme hos os selv og købt smørrebrød til os fra Aamands – kan virkelig anbefales. Det var så lækkert! :)

Østerbros smukkeste lyserøde hus – selv i tusmørke.

Krøltop. <3