Vores samling af julepynt er ikke specielt stor. Vi har lidt, men godt – den vokser sig langsomt større år for år. Det er kun anden gang nogensinde, at vi har vores eget juletræ og vi har kun lige præcis nok julekugler til at kunne pynte et juletræ, uden at det ser helt bart ud. :) Min svogers søster har den tradition, at hun køber et stykke julepynt med hjem fra alle deres ferier som minde og det synes jeg, er den hyggeligste idé. Det er noget mere brugbart end alle de mange skøre souvenirs, man af og til slæber med hjem. Det behøver ikke være et stykke traditionel julepynt, hvilket sikkert kan være svært at finde på Bahamas i 30 grader, men noget der kan bruges som pynt.

Vi har lidt forskelligt julepynt, som jeg er ekstra glad for og som vækker minder, men vi har altså også en del bras. Ikke desto mindre er det nu godt også at have lidt bras, for så kan man hænge det nederst til de nysgerrige pilfingre, haha… Jeg synes, det er hyggeligt at samle på fint julepynt og jeg har har købt ét stykke i år til min samling. – Denne smukke østers med glimmer og ternet bånd. Simpelthen så fin, synes jeg. Det ligner næsten Jesusbarnet, der ligger i den, men det ved jeg ikke, om er tanken. ;) Jeg fandt den hos Bright August March. Tiger-butikken havde også nogle vildt fine luftballoner, men de blev udsolgt ganske hurtigt – dem vil jeg holde øje med næste år. Har I noget julepynt, som I er ekstra glade for eller noget, I har i kikkerten? :)