Godmorgen og glædelig påske. :) Jeg har holdt en lille pause fra bloggen under opstarten af det her renoveringsshow. Christoffer havde taget nogle ugers ferie for at være med til at sætte gang i renoveringen og for at være ærlig, har det været et fuldtidsjob her i opstartsfasen. Der er så mange beslutninger, tilbud der skal indhentes, praktiske foranstaltninger der skal tilmeldes/afmeldes/afsluttes, når man totalrenoverer et hus, som vi gør. Nu er Christoffer tilbage på job igen og selvom der stadig går meget tid med huset, begynder jeg nu også at genoptage mit normale arbejdsliv igen.

Lad os skyde det igang med en omgang påskeinspiration fra de forgange år. Måske I har planer om at lave en fin påskekage, kyllingeboller, pynte lidt sødt op derhjemme, dække et hyggeligt påskebord, lave påskeæg med tørrede blomster eller plante lidt karse i søde “forme”? :) Se med nedenfor…

Find opskriften på påskecheesecake HER

Find DIY guiden HER

Guide til at lave søde karsepåskeharer HER

Opskriften på de sødeste kyllingeboller HER

Find opskriften på påskecheesecake HER

Inspiration til at dække et fint påskebord HER

Jeg håber, at disse indlæg kan inspirere til lidt påskehygge. :) Har I hyggelige planer her i påsken? Vi skal se nogle tætte venner, holde en lillebitte påskefrokost og påskeægsjagt i haven. Derudover står den på praktiske gøremål herhjemme. Jeg håber, I får nogle rigtig dejlige påskedage, selvom det er lidt anderledes, end det plejer. :)